اثناء الرجيم بنزهق من تكرار الاكل وطعمة المتشابه لانه مسلوق او مشوى وبتكون النتيجه اننا بنسيب الرجيم، ممكن تضيفى حاجات بسيطه على الاكل تضيفله نكهات جديدة وفى نفس الوقت ملهاش سعرات حرارية وبكده تكونى حافظتى على نظامك الغذائى، وحتى لو مش بتعملى رجيم الاضافات دى هتكون احسن من الصلصات المختلفة الى بنشتريها جاهزة:
-خل التفاح: ليه فوايد كتير زى تقليل الكوليسترول وبيحارب السرطان وطعمه قوى ممكن يغنيكى عن اضافة ملح للأكل، حطيه على السلطه وهتلاحظى تغيير فى طعمها.
-الفلفل الاسود: ضيفيه على الفراخ واللحمة المشوية والخضار المسلوق.
-الخردل: ممكن تضيفيه على اللحوم والخضروات ولكن خلى بالك ان فيه نسبة ملح عالية يعنى لو استخدمتيه قللى الملح خالص.
اعشاب مختلفة: زى البردقوش والينسون والزعتر والريحان والنعناع بالاضافة للكارى، اختارى منهم النكهة الى بتفضليها وممكن تضيفى كذا حاجه مع بعض هيدوكى طعم مختلف وجديد.
-خل التفاح: ليه فوايد كتير زى تقليل الكوليسترول وبيحارب السرطان وطعمه قوى ممكن يغنيكى عن اضافة ملح للأكل، حطيه على السلطه وهتلاحظى تغيير فى طعمها.
-الفلفل الاسود: ضيفيه على الفراخ واللحمة المشوية والخضار المسلوق.
-الخردل: ممكن تضيفيه على اللحوم والخضروات ولكن خلى بالك ان فيه نسبة ملح عالية يعنى لو استخدمتيه قللى الملح خالص.
اعشاب مختلفة: زى البردقوش والينسون والزعتر والريحان والنعناع بالاضافة للكارى، اختارى منهم النكهة الى بتفضليها وممكن تضيفى كذا حاجه مع بعض هيدوكى طعم مختلف وجديد.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق